song travelling ZANGVAKANTIE

Datum zangvakantie 2018
• 14 - 21 juli

Begeleiding, informatie en aanmelden bij:
www.songtravelling.nl
Monique de Adelhart Toorop  I  www.adelharttoorop.nl
Petra Appelman  I  www.vocalwise.nl

Een vocale ontdekkingsreis in de Spaanse bergen
Ontdek je eigen stem tijdens een ontspannen zangweek midden in de natuur onder leiding van Petra Appelman en Monique de Adelhart Toorop. Maak je stem en lichaam los met een weidse blik in de ochtendzon, met meerstemmige zang. In de flow van genieten, onderzoeken, lekker zingen leer je je focus te richten op je stem. Er is volop ruimte voor het zingen van solo's, welke stijl dan ook. Monique werkt aan meerstemmige zang, tekstinterpretatie en expressie. Petra gaat met je de diepte in, begeleidt je persoonlijk op stem en coacht je -als daar behoefte aan is- op het schrijven van eigen songs.

Elke ochtend beginnen we met een opwarming en werken we aan zangtechniek, zoals ademhaling en stemvorming. Bij het oefenen van de nummers besteden we aandacht aan timing, frasering, vorm, ritme, tekstbehandeling en improvisatie.

In de cursus wordt een ontspannen sfeer gecreeerd om te durven zingen, met veel lol, vanuit het hart en veel persoonlijke aandacht, zodat iedereen op zijn/haar niveau wordt begeleid. Degenen met meer ervaring kunnen hun niveau verder ontwikkelen.

Het lied dat je altijd hebt willen zingen
Liefhebbers kunnen tijdens de cursus een nummer instuderen met piano- of gitaarbegeleiding. Bladmuziek meenemen is geen must.

Ervaring
Voor deze week is enige ervaring gewenst. Noten lezen is handig, geen must. Wel is van belang dat je toon kunt houden. Arrangementen worden ter plekke zo aangepast, dat niemand onder of boven zijn/haar niveau hoeft te werken.

Presentatie
We sluiten de cursusweek af met een zangoptreden, gecombineerd met een presentatie van andere cursussen.

Tot slot
Lekker eten aan een lange tafel, samen wijntjes drinken, jammen onder een sterrenhemel, luieren in de hangmat, mensen ontmoeten, verhalen uitwisselen, zwemmen in het paradijselijke zwembad, poedelen in de bergbeek, lezen onder de boom, bergen, stilte, zon; kortom een reis om jezelf op te vullen met good vibes.Afbeelding pop/jazz zang


Inloggen

 

 

So replica watches uk that Jacques De replica watches Luo launched a unique eccentric second seconds watch, for the rolex replica activities help swiss replica watches.