tekenen, schetsen en schilderen

Data schildervakanties 2018
•  14 - 21 juli 
•  21 - 28 juli 
  Schildervakantie op aanvraag

Informatie en aanmelden 
Vul het boekingsformulier in of neem contact met ons op via info@lacolina.nl

Kosten
€ 645,-  incl. cursus, volpension verblijf met 7 overnachtingen op een gedeelde kamer voor 2 personen.
€ 11,- toeslag per nacht voor een 1-persoonskamer, deze zijn beperkt.
Excl. toeristen belasting. Kosten zijn € 0,50 per dag.

Begeleiding
Babet Wentink  ı  www.babetwentink.nl  

De zomercursus tekenen en schilderen
Tekenen en schilderen in de buitenlucht is een boeiende belevenis. De unieke beelden van het landgoed ‘La Miana’ dienen als bron van inspiratie. De oude kapel, de middeleeuwse pastorie, de kasteelruïne, vergezichten, de natuur en talloze oude gebruiksvoorwerpen zijn thema’s waar we schetsend, tekenend en schilderend mee om zullen gaan. Daarbij maken we gebruik van verschillende materialen en technieken.

Voor iedereen is dit een creatief en persoonlijk proces van waarnemen, durf, rust en concentratie. Uiteindelijk maakt iedereen z'n eigen beeld; natuurgetrouw, figuratief, abstract. Je leert je mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen. Dagelijks bekijken en bespreken we met elkaar het werk.

Ervaring
Deelnemers zonder teken- en schilderervaring maken kennis met verschillende materialen en technieken en worden ingewijd in de beeldende basisprincipes als compositie/vlakverdeling, licht/donker en kleurgebruik. Meer gevorderde cursisten worden bijgestaan om de kracht van het werk te vergroten en te ontwikkelen.

Materialen en gereedschappen
Op ‘La Miana’ is een eenvoudig overdekt atelier. Alle materialen zijn aanwezig zoals houtskool, conté, acrylverf, aquarel, oost-Indische inkt, diverse potloden alsook papier, doek, penselen en schilderezels. Je kunt ook met eigen materialen werken.

Presentatie
Aan het eind van elke cursus organiseren we een expositie van eigen werk gecombineerd met presentaties van andere cursussen.

Combinatie 
Tijdens de teken- en schildercursussen worden er altijd andere cursussen aangeboden. 


Afbeelding tekenen en schilderen


Inloggen

 

 

So replica watches uk that Jacques De replica watches Luo launched a unique eccentric second seconds watch, for the rolex replica activities help swiss replica watches.