Verblijf op La Miana

Het verblijf op La Miana tijdens de cursussen
We verblijven in en rondom de oude pastorie ‘Rectoria de la Miana’ gelegen in een natuurgebied. Hier zijn de slaapkamers, gebruiken we gezamenlijk onze maaltijden en volgen we de cursussen.

Iedere cursus heeft een eigen plek. Schilders en beeldhouwers hebben als basis een overdekt atelier, andere cursussen vinden plaats in de pastorie, de kapel, buiten op het plein, het terras naast het zwembad of op de velden. We treffen elkaar tussendoor, tijdens de pauzes en alle maaltijden.

Eten en drinken
Alle cursussen worden aangeboden op basis van een volpension verblijf met ontbijt, lunch en diner. Tijdens de cursus is er koffie en thee. 's Avonds bestaat de maaltijd uit drie gangen en wordt geserveerd met een landwijn. Alle maaltijden worden vers bereid op 'La Miana'. Er wordt afwisselend gekookt, veel vegetarisch en een enkele keer met vlees of vis. We houden rekening met eetwensen.

Groepsgrootte
Er zijn gemiddeld tussen de 8 en 25 gasten in elke cursusweek, afhankelijk van het seizoen. 

Slapen in de pastorie
Er is slaapgelegenheid in de pastorie. Alle kamers hebben min. 2 slaapplaatsen en hebben één- en/of tweepersoons bedden. Er zijn meerdere badkamers. Beddengoed is aanwezig, in de winter zijn er dekbedden. Handdoeken graag zelf meenemen.

Slapen in een tent
Als je meer privacy wilt kun je een eigen tent neerzetten op een besloten plek op het terrein. Je kunt ook logeren in een kleine tent met matras van ‘La Miana’. Omdat 'La Miana' geen camping is zijn een beperkt aantal tenten beschikbaar. Je maakt in beide gevallen gebruik van alle faciliteiten in de pastorie.

Temperaturen!
Omdat 'La Miana' tegen de zuidhelling van de berg ligt, is er het hele jaar volop zon. In de winter kunnen temperaturen oplopen tot 22 graden. 's Avonds is het meestal koud, de houtkachels branden in huis en alle bedden hebben een warm dekbed.

In de zomer is het warm met gemiddelde temperaturen van 27 graden. Omdat de locatie iets hoger in de bergen ligt waait er vaak een fris windje. Af en toe valt er een flinke bui, waardoor het gebied erg goen is. 's Avonds koelt het meestal wat af.

Meer informatie

Meer informatie over de cursusweken; algemene informatie en cursussen, data, prijzen

Vragen of nteresse? 
Stuur een email naar info@lacolina.nl

Text/HTML

Inloggen

 

 

So replica watches uk that Jacques De replica watches Luo launched a unique eccentric second seconds watch, for the rolex replica activities help swiss replica watches.