Land art of Landschapskunst

Data land art week 2018
•  28 juli - 04 aug.
  Land art op aanvraag

Begeleiding, informatie en aanmelden bij:
• Chris Peterson   ı   cri@bastarto.com 

Beelden maken in en met de natuur
Land art of Landschapskunst; deze kunstvorm is ontstaan aan het eind van de jaren '60. Kunstenaars zochten een plek voor hun kunst buiten de galerie- en museummuren. De natuur werd de bron van inspiratie, tevens het materiaal en de plek voor hun kunsten.

Verloop van de cursus
Je begint met het ontdekken van de directe omgeving van ons verblijf. Al of niet aan de hand van een thema of gegeven ga je opzoek naar een inspirerende plek (een rots, weide, stukje bos). Deze plek ga je veranderen en een eigen karakter geven door ingrepen te doen of met nieuw te bouwen objecten.

Enkele plaatsen
Voor deze cursus zijn enkele plekken. De cursus wordt begeleid door Chris Peterson, die ook de beeldhouwers begeleid.

Materialen en gereedschappen
Je maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals takken, aarde, klei, boomstronken, stenen, kiezels, grassen etc.. Daarnaast zijn er allerlei gereedschappen aanwezig.

Presentatie
Aan het eind van de cursus bekijken we alle projecten. Deze kun je niet meenemen. Wij raden aan je werk en het proces vast te leggen op (foto)camera.


Afbeelding landschapskunst


Inloggen

 

 

So replica watches uk that Jacques De replica watches Luo launched a unique eccentric second seconds watch, for the rolex replica activities help swiss replica watches.