Beeldhouwen

Data beeldhouwvakanties 2018
•  28 juli - 04 aug 2018
•  beeldhouwvakantie op aanvraag

Begeleiding, informatie en aanmelden
• Chris Peterson   I   cri@bastarto.com

Prijs
De cursus is € 295,- incl. alle gereedschappen excl. steen.
Verblijf is 413,- voor 7 nachten incl. volpension en logies op een gedeelde kamer voor 2 personen.

De cursus beeldhouwen
Een week lang ongestoord hakken, schaven en schuren in een stuk steen midden in de natuur, om uiteindelijk met een eigen handschrift tot een eigen creatie te komen.

We beginnen met onderzoek en uitzoeken van een steen. Een stuk techniek word uitgelegd. Je wordt begeleidt om te werken vanuit eigen ideeën, te werken vanaf voorbeelden of juist door je te laten inspireren door het stuk steen of hout zelf. We proberen min. 1 werkstuk af te krijgen gedurende de week.

Ervaring
De cursus is geschikt voor alle niveau's. Beginners leren om te gaan met gereedschappen en hoe het materiaal te bewerken. Als je gevorderd bent kun je je verder verdiepen in je persoonlijke vormgeving en zeggingskracht. Je werkt individueel maar het is leerzaam om elkaars werk te bekijken en te bespreke

Materialen
Albast, speksteen en serpentijn zijn ter plekke te koop evenals een stuk oude olijfhout. Je kunt gebruik maken van bokken, beitels, gutsen, hamers etc.. Je kunt ook met eigen materiaal en gereedschap werken.

Presentatie
We raden aan je werk en het proces vast te leggen met een (foto)camera. Vrijdagavond presenteren we het werk gecombineerd met presentatie de open-werkplaats deelnemers.

Afbeelding beeldhouwenInloggen

 

 

So replica watches uk that Jacques De replica watches Luo launched a unique eccentric second seconds watch, for the rolex replica activities help swiss replica watches.