algemene informatie cursusweek

Creatieve vakanties 
Sinds 1998  heeft La Colina kleinschalige creatieve vakantiecursussen georganiseerd op landgoed van La Miana. Jaarlijks hebben we een programma in de zomer en winter op het gebied van tekenen en schilderen, beeldhouwen, creatief schrijven, theater, film maken en zang. 

Sinds 2016 organiseert La Colina alleen de schilderweken. Bijna alle docenten van La Colina hebben het initiatief genomen om zelf hun eigen cursus te organiseren. 

 Verloop van de schilderweek in de zomer

  • De cursusweken lopen van zaterdagmiddag 17.00 t/m zaterdagochtend 10.00.
  • De cursusweken worden gegeven op basis van een volpension verblijf met ontbijt, koffie/thee, uitgebreide lunch en 3 gangen diner met wijn.
  • Deelnemers kunnen zaterdag vanaf 17.00 bij de bushalte (bar Anton) in het dorp worden opgehaald. Rond 21.00 uur gaan we aan tafel voor de warme maaltijd. 
  • Zondag t/m vrijdag zijn cursusdagen. De lessen vinden plaats van 9.00 tot aan de lunch van 13.30. Tussendoor is er koffie en thee.
  • Middagen zijn vrij, maar je kunt ook doorwerken. In overleg met de docent kun je werken aan een opdracht of het werk aan het eind van de dag bespreken.
  • Elke avond gaan we rond 20.00 uur aan tafel. 
  • Woensdag is een vrije dag. We brengen liefhebbers naar de bushalte in het dorp. Je kunt een bezoek brengen aan Girona, Besalú, Banyoles, Figueras (Dalimuseum) etc.. Je kunt ook doorgaan met je werk. ‘s avond gaan we 20.00 uur aan tafel. 
  • Vrijdagavond sluiten we de cursusweek af met alle presentaties.
  • Zaterdagochtend nemen we afscheid van elkaar. We brengen deelnemers tussen 6.45 en 9.45 uur naar de bus voor bussen naar Girona, Figueras en Barcelona. Om 10.00 uur is de cursusweek ten einde gekomen.

Groepsgrootte 
Ons verblijf is geschikt voor 5 tot ± 25 personen, afhankelijk van het seizoen. Elke week zijn er 2 of 3 verschillende cursussen en open werkplaatsen. Wekelijks is er een andere combinatie. Elke cursus heeft min. 3 en max. 10 deelnemers.

Alleen of samen! 
De meeste deelnemers komen alleen. Omdat we altijd een combinatie van cursussen aanbieden is het geschikt voor vrienden, vriendinnen, stellen of ouders met volwassen kinderen.

Leeftijden 
De grootste groep deelnemers zijn twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zestigers. Maar daar zijn uitzonderingen op geweest. De jongste deelnemer was 15 en de oudste 85 jaar.

Meekomende gasten 
Gasten die meekomen met cursisten zijn van harte welkom. Zij betalen voor een volpension verblijf € 59,- per dag/nacht in de gedeelde kamer en € 69,- per nacht in de periode tussen 24 dec. en 8 januari. Voor een 1-persoonskamer vragen wij 11 euro per dag extra. 1-persoonskamers zijn beperkt.

Ons verblijf tijdens de cursussen
Kijk voor informatie op Verblijf La Colina 

Vragen? 
Stuur een berichtje naar info@lacolina.nl

Foto'sInloggen

 

 

So replica watches uk that Jacques De replica watches Luo launched a unique eccentric second seconds watch, for the rolex replica activities help swiss replica watches.