Rectoria de La Miana

Over het landgoed La Miana
Het landgoed van La miana dateert uit de 8e eeuw, is gelegen in een natuur- en stiltegebied in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën, in het achterland van de Middellandse zee. Op google-maps zijn we te zien: google.maps/LaMiana/LaColina.

Dit landgoed heeft een oude voormalige pastorie (rectoria), een Romaans kapelletje en ruïnes een middeleeuws kasteel. Het is 50 hectare groot met velden, terassen en bossen. Alle gebouwen liggen op ± 500 meter hoogte tegen de zuidhelling van de berg en heeft daardoor het hele jaar volop zon. Het is bereikbaar via een 6 km. lange bergweg, de laatste 100 meter is onverhard.

De Nederlandse eigenaar, die hier al meer dan 30 jaar woont, heeft de pastorie(rectoria) gerenoveerd tot een eenvoudig, sfeervol en authentiek ingericht gastenverblijf, ideaal voor groepen.

Het Romaanse kapelletje verkeert nog in originele staat, is zeer karakteristiek voor deze plek en beschikbaar voor alle activiteiten.

Vanwege de afgelegen ligging leent dit landgoed zich uitstekend voor een ongestoord verblijf. Er kan in alle rust en stilte, zowel binnen als buiten, gewerkt worden.

Rectoria de La Miana is de thuisbasis voor de creatieve cursusweken van La Colina. Daarnaast kun je hier het hele jaar terecht met een eigen groep voor een cursus, training, om iets te vieren etc.. We organiseren ook activiteiten en cursussen voor een groep, zie cursus op maat.


Text/HTML

 

Inloggen

 

 

So replica watches uk that Jacques De replica watches Luo launched a unique eccentric second seconds watch, for the rolex replica activities help swiss replica watches.